![]() | Up a level |
Erdélyi Éva and Turcsán Arion and Werners Saskia (2013) Éghajlatváltozás, és alkalmazkodási stratégiák keresése a szőlőtermesztésben : egy új módszer bemutatása : adaptációs "turning point" - hogy is nevezzelek? In: Multidiszciplináris kihívások - sokszínű válaszok : a BGF KVIK KÖT tanulmánykötete. Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar, Budapest, pp. 94-101. ISBN 9789637159510
Kohári Gabriella (2018) Egy a régészeti feltárások során előkerült késő középkori/reneszánsz (1450–1600) konyhai eszköz: a rádli. Prosperitas, 2018 (3). pp. 98-109. ISSN 2064-759X
Sándor Dénes (2012) Magyarország gasztronómiai földrajzának útkeresése. In: Tudományos Évkönyv 2011: Útkeresés és növekedés. Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapest, pp. 319-331.
Sándor Dénes (2008) Tájjellegű ételek megjelenésének elemzése a dél-dunántúli turisztikai régió ételválasztékában. In: Tudományos Évkönyv 2007: Reformok útján. Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapest, pp. 194-208.