A sertéshús és sertéshúsból készült termékek fogyasztói trendjei

Bartha Andrea (2012) A sertéshús és sertéshúsból készült termékek fogyasztói trendjei. In: Tudományos Évkönyv 2011: Útkeresés és növekedés. Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapest, pp. 209-214.

[img] Szöveg
bartha_a_serteshus.pdf - Megjelent verzió
Restricted to Csak regisztrált felhasználók

Download (82kB)

Tudományterület / tudományág

agrártudományok > állattenyésztési tudományok

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelmi Intézeti Tanszék

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Mű típusa: Könyv része
Kulcsszavak: állattenyésztés, kereskedelem, mezőgazdaság
Felhasználó: Haász Antal
A mű MTMT azonosítója: 2287598
Dátum: 2017. Nov. 28. 16:06
Utolsó módosítás: 2017. Nov. 28. 16:06

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet