Értékrend, élelmiszerfogyasztói preferencia és a szolgáltatás-választás indítékai közötti összefüggések a hazai munkahelyi étkezés piacán

Fodor Mónika (2010) Értékrend, élelmiszerfogyasztói preferencia és a szolgáltatás-választás indítékai közötti összefüggések a hazai munkahelyi étkezés piacán. In: Tudományos Évkönyv 2009: Válság és megújulás. Budapesti Gazdasági Főiskola, pp. 140-149.

[thumbnail of tek_2009_07.pdf]
Preview
Text
tek_2009_07.pdf - Published Version

Download (2MB) | Preview

Tudományterület / tudományág

társadalomtudományok

Faculty

Külkereskedelmi Kar

Department

Marketing Intézeti Tanszék

Institution

Budapesti Gazdasági Főiskola

Item Type: Book Section
Uncontrolled Keywords: Értékrendszer, Élelmezés, Munkahely
Depositing User: Szabó Zoltán
Identification Number: 2214128
Date Deposited: 2018. Jan. 25. 08:13
Last Modified: 2018. Jan. 25. 08:13
URI: http://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/257

Actions (login required)

View Item View Item